muga mushin ryu

"Een traditionele sport in een online wereld"

Eigen website

Karateclub Muga Mushin Ryu viel langere tijd onder een andere website. Eigenlijk jammer want je wil natuurlijk je club goed aan de buitenwereld laten zien.

Het gevoel van de club

Voor de website is er gebruik gemaakt van de kleuren uit het logo. Op deze manier wordt de identiteit van de club goed overgebracht op de site.

Scoren op zoekwoorden

Aangezien de karateclub natuurlijk alleen lokaal verkeer op de site wil was het erg simpel om de pagina in te richten om goed te scoren in Google. Zowel in Enschede, Hengelo als Borne wordt er goed gescoord op relevante zoekwoorden.

Advertenties

Doormiddel van een goede strategie werd er echt een super resultaat gehaald met een erg klein budget. Er kwamen dagelijks nieuwe proefles aanvragen binnen.

Zet de ads maar uit, we kunnen het anders niet bijbenen

Nou, dat is wat je als marketeer natuurlijk graag wil horen. Er werden zulke goede resultaten behaald met de ads dat mij werd gevraagd om de advertenties uit te zetten.

De website

Muga Mushin Ryu lijkt op eerste gezicht een “one pager” maar als je op de homepage klikt kom je ook op andere pagina’s uit. De site is gebouwd met de kleuren van het logo. Daardoor zie je de stijl van de club ook echt terug.

"Zet de advertenties maar uit, we kunnen het anders niet bijbenen."

Meer weten?

Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.