privacy beleid & cookies

PRIVACY BELEID EN COOKIES

Privacybeleid Merkbouwer

Wij respecteren de privacy van onze gebruikers. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens (hierna: Wbp) en de Telecommunicatiewet.

Welke gegevens verzamelen we?

De gegevens die Merkbouwer verzameld worden zorgvuldig behandeld. De gegevens slaan wij op omdat U gebruik maakt onze site en/of diensten.

De volgende gegevens verwerken wij:

  • Voor- en achternaam
  • Bedrijfsnaam
  • Adresgegevens bedrijf
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt in correspondentie en/of telefonisch
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • IP-adres
  • Internetbrowser en apparaat type

Waarom verzamelen wij deze gegevens?

Deze gegevens worden verwerkt voor de volgende doeleinden:

  • Administratie
  • Om contact met u op te kunnen nemen als dit nodig is om onze diensten uit te kunnen voeren en/of onze producten te kunnen leveren.
  • Om u te informeren over wijzigingen van onze diensten en/of producten.
  • Om goederen en/of diensten aan u te kunnen leveren.
  • Voor het verzenden van onze marketinguitingen.
  • Om onze website te verbeteren en onze diensten en producten beter aan te kunnen laten sluiten op uw voorkeuren, analyseren wij uw gedrag op onze website.

Delen van persoonsgegevens met derden.

De gegevens zullen nooit verkocht worden aan derde, mits dit een samenwerking is met een ander bedrijf. Met bedrijven die in opdracht van ons uw persoonsgegevens verwerken wordt een ‘verwerkersovereenkomst’ afgesloten. Dit om ervoor te zorgen dat uw gegevens vertrouwelijk en goed beveiligd zijn.

Beveiliging persoonsgegevens

Om persoonsgegevens te beveiligen hebben we technische maatregelen genomen tegen verlies of vormen van onrechtmatige verwerkingen. Zo is de site middels een SSL-certificaat (het slotje in de taakbalk) beveiligd en two-factor authentification, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt. Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookies zijn opgeslagen kunnen naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Advertentiecookies

Met toestemming gebruiken wij, voor advertenties cookies van Google en facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel) Om relevante advertenties weer te geven. Meer informatie over het gebruik van cookies door Google vind je hier. Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier.

Tracking cookies

Tracking cookies worden gebruikt om informatie te verzamelen over jouw surfgedrag. Hierdoor kunnen wij onze marketing, diensten en advertenties beter aanpassen aan jouw interesses en de website blijven verbeteren.

Google Analytics

Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Wij kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier vinden.

Social media

We willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Van de volgende social media-kanalen hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan. We helpen je alvast op weg door hieronder de links naar de verschillende privacy verklaringen met je te delen:

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Uitschakelen van cookies

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen. Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.

Links

Op onze website kun je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten merk-bouwer.nl Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn van persoongegevens?

Wij bewaren je gegevens tot jij aangeeft dat we ze kunnen verwijderen. Wanneer jij je uitschrijft voor onze nieuwsbrief, zullen we je persoonsgegevens binnen 3 maanden uit het systeem verwijderen. De gegevens die wij alleen gebruiken om te antwoorden op een bericht dat jij aan ons hebt gestuurd middels ons contactformulier, worden verwijderd binnen 3 maanden nadat jij opdracht hebt gegeven om ze te verwijderen. De gegevens in ons CRM-systeem bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan onze wettelijke verplichting te voldoen.

 

Rechten verwerking persoonsgegevens

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking. Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wil weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen. Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via info@Merkbouwer.nl.

Wijzigingen in de privacystatement

Wij behouden ons het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.