puravida welzijn

"Met een nieuwe website op positie 1 in Google binnen 3 maanden."

Puravida Welzijn is een massagesalon gevestigd in Enschede. Na het maken van een nieuwe website wilde de eigenaresse ook graag meer klanten werven en niet alleen afhankelijk zijn van Google Ads of andere betaalde platformen. Om die reden zijn we gestart met ee SEO-traject om daarmee “gratis” bezoekers naar de website te krijgen.

Plek #1 in Google

Na een zoekwoordonderzoek werd al meteen duidelijk dat het belangrijkste zoekwoord massage Enschede is. Hier zit het meeste zoekvolume op. We zijn ook meteen aan de slag gegaan om de site voor dit zoekwoord te optimaliseren. Met als resultaat, een nummer 1 positie. 

Conversiepercentage van 6,21%

Met de nieuwe website straalt Puravida Welzijn professionaliteit uit en wordt een conversiepercentage van 6,21% behaalt. Door dit hoge percentage zijn er veel bezoekers die ook daadwerkelijk een massage boeken.

400% meer organische bezoekers

Door het optimaliseren van de techniek, de content en het verkijgen van krachtige en relevante linkjes naar de website, heeft Puravida Welzijn 400% meer organische bezoekers dan voor de start van het SEO-traject.

2,5 keer zoveel boekingen

We zien in de data terug dat er in vergelijking met voor het SEO-traject, 2,5 keer zoveel boekingen zijn. Het grote voordeel van SEO is dat na dit traject, deze percentages hoogstwaarschijnlijk gelijk blijven omdat de posities blijven.

Met een goede lokale vindbaarheid kan je bedrijf groeien

Waar de klanten van Esther eerder via platformen kwamen waar er comissie betaald moest worden, komen de bezoekers nu uitsluitend via organische kanalen. Dit resulteert in “gratis” klanten. Na een eenmalige investering in een SEO traject kan hier je op de lange termijn van profiteren

ezgif.com-gif-maker-5-e1657550425696

Ik ben super tevreden over de resultaten!

Door het optimaliseren van de Mybusiness pagina, scoort Puravida Welzijn regelmatig in de zogeheten 3-pack. Dit is een erg goede positie omdat deze nog boven de organische resultaten staat. De combinatie van de hoogste organische positie en de vindbaarheid in de 3-pack zorgt voor een hoog doorklik percentage en daardoor veel gratis bezoekers.

Esther Brunsting

Eigenaresse Puravida Welzijn